Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sex med en som sier han ikke bryr seg om meg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bgynte nylig å ha sex med en som nettopp mista kjæresten sin til kreft. Det er en måned siden hun døde.. han har vært kosete, men også sagt han ikke vill være alene. Samtidig som han har sagt han ikke bryr seg om meg og at det bare er sex.. jeg skjønner at han ikke er klar til å gå videre, da dem vsr ilag i 6år. Men jeg skjønnr ikke hvordan han klarer å ha sex med feks meg så kort tid etter.. og han røyker mye hasj .. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, da jeg bryr meg om han .

SVAR

Besvart 13.11.2019 12:46:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel kan noen oppleve å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie skriver mer om dette.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle