Hopp til hovedinnholdet

Lei meg for at kjæresten har hatt sex med en anne før meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er lei meg siden kjæresten min på 19 år har mistet jomfrudommen sin før vi ble sammen, vi har ennå ikke hatt sex, jeg hadde så lyst at det skulle bli første gangen for begge, det blir rart for meg når hun allerede vet, når jeg ikke vet noe. Så tror jeg aldri vil klare å ha sex med henne, siden ble litt knust når jeg fikk vite det etter vi ble sammen. Jeg vet ennå ikke hvordan jeg skal takle det. Siden det gjør vondt inni meg pga der. Jeg er veldig såret pga det. Men jeg elsker henne masse. Jeg blir også irritert av å tenke på at hun har hat sex med en annen før, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, vi har jo snakket om at vi ikke skal ha sex ennå at det er litt for tilig. For meg så virker det ut som at hun ikke vil ha sex med meg eller, blir lei meg pga det også. Jeg klarer nesten ikke å si noe til henne, siden hun har hatt sex med en annen før vi ble sammen, jeg er så såret pga det. Hva skal jeg gjøre...hilsen en veldig lei seg gutt

SVAR

Besvart 18.11.2019 21:14:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle