Hopp til hovedinnholdet

Mange venner, men ingen nære. Dårlig selvtillit. Ingen kjæreste. Psykisk ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg føler jeg trenger hjelp. jeg vetsj hva jeg skal gjøre. føler jeg går glipp av ungdomstida mi. er nå 18 og eg har mange venner men har ingen virkelige gode venner. eg føler eg hele tiden er klein og usoisal. og mange sier "ja men ta intiative og spør folk ut eller finne på noe med venner" men det er dritvanskeleg når eg føler alle allerede har ett intrykk av at eg er sånn usosial og klein. har mange venner men det er bare "vage". vil gjerne få betre kontakt med en mindre gruppe liksom. eg hadde noen gode venner før men de bor langt vekke, vi flytta for 7 år siden. er veldig fortvilt fordi nå går jeg vg3, siste året.... og har dårlig sjølvtillit trur jeg fordi når jeg møter folk som jeg kjenner men ikkje so godt på gata, følger jeg en slags redsel for å hilse men tvinger meg som oftest gjennom fordi elles virker jeg vertfall usosial. føler også at pga jeg er klein og lite sjølvtillit osv so har jeg problemer å få kjæreste. hva skal jeg gjøre. trenger jeg sykisk hjelp elns??

SVAR

Besvart 19.11.2019 17:06:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle