Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært veldig deprimert i en god stund, føler meg tom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16 år. Jeg har vært veldig depremert i en god stund nå, og jeg vet ikke helt hva årsaken er. Jeg føler meg bare veldig tom inne og at alt er så meningstløst. Jeg snakker med venner for å fikse depresjonen min, men selvom når de prøver å hjelpe meg føler jeg at alt de sier og gjør er så meningstløst. Jeg ble mobbet på barneskolen fysisk og psykisk, ungdomskolen ingen mobbing, men ingen venner, ble slått hjemme osv, men jeg føler at det ikke påvirker deperesjonen min, men at det er noe annet. Jeg lurer på om noen av dere har en anbefaling eller løsning til hvordan jeg kan finne ut av hvorfor jeg føler meg sånn.

SVAR

Besvart 24.11.2019 17:13:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle