Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg lurer på noen ting ang MDMA rusen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på noen ting ang MDMA rusen min. Vanligvis bruker jeg doser fra 250-400mg. Jeg vet dette er en god del. Har prøvd opp til 1 g på en dag, men aldri igjen.. endte opp med en psykose som var så heftig at jeg måtte bli lagt i narkose. MDMA blir omtalt som "partydopet". Når jeg tar det har jeg ikke kjangs til å feste. De første 20 min må jeg ligge helt i ro hvis ikke kaster jeg opp. Når jeg snur hode følger bare øynene minne etter.. og ting rundt kan se litt rart ut. Når den gode rusen hiter klarer jeg ikke å gjøre noe annet enn å ligge i sengen. Jeg blir så avslappet og rolig. Burde jeg ikke fått mere energi? Jeg vill bare ligge med øynene igjen pga jeg blir så trøtt. Når rusen går ut er jeg knust, sliten trøtt (i 4dager) men har ikke kjangs til å sove. Førstekommende natt får jeg aldri sove.. jeg får veldig heftige tanker om å ta livet mitt eller selvskade. Det er noe jeg sliter med utenom rus også, men det blir så mye lettere å utføre en av de to tingene. Er det normalt?

SVAR

Besvart 28.11.2019 12:47:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

MDMA og ecstasy

MDMA selges både som pulver/krystaller og som tabletter. Tablettene kalles vanligvis for ecstasy, og MDMA er virkestoffet i disse.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle