Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt det vanskelig i det siste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 14 år. Jeg har hatt det vanskelig i det siste. Jeg har en drøm som ingen kan oppfylle, men prøver så hardt jeg kan. Jeg har ingen sykdommer, men føler meg helt annerledes. Helt siden jeg var 1 år har jeg hatt en drøm men hva skal jeg gjøre? Jeg har hatt ett løfte med meg selv og det er hvis jeg forteller drømmen min til noen som helst (til og med de jeg stoler på) kommer jeg til og gjøre noe dumt med meg selv. Hjemme må mamma vere veldig streng, fordi jeg juger,slår,skriker og roper. Mamma klarer nesten ikke mer. Jeg klarer ikke mer VÆR SÅ SNILL OG HJELP MEG!

SVAR

Besvart 27.11.2019 12:20:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle