Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet for høyden min. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Takk for at dere gjør for unge i dag. Jeg har flyttet hjemme fra på internat. Tar 6 timer å komme seg hjem. Bryr meg ikke noe om dette, men jeg føler jeg blir mobbet for det samme som jeg har hørt siden 1 klasse. Alle sier jeg er liten og begynner å bli rommelig sint. Er 174. Er egt veldig sterk i meg selv og bryr meg ikke stor om hva folk synes om meg. Men akuratt detta begynner å bli irriterende når jeg har hørt det 10-15 ganger om dagen etter jeg begynte på denne skolen. Vil ikke snakke med noen fordi gidder ikke å bry folk med problema mine. Vil ikke snakke med helse sykkepleoete osv. Bestevennene mine jenter(16)(19) som er søstre veit dette og de sier ifra om folk sier det til meg men får annonyme meldinger om det. På ungdomsskolen blei jeg kaldt kongen av småfolket. Selv om jeg ikke synes jeg er så liten. Hva kan jeg gjøre??

SVAR

Besvart 30.11.2019 18:35:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du er unik! Vil du vise det?

Føler du deg unik, spesiell eller annerledes? Har du lyst til å skille deg litt ut fra de andre og vise frem DIN egenart? Eller føler du det tryggest å prøve å være mer lik andre?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
account_circle