Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine blir sinte fordi jeg bruker så lang tid på lappen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I august startet jeg med kjøretimer for traktor (T), og har siden da kun fått noen kjøretimer i måneden da det er fullt hos kjøreskolen. Jeg snakket med kjørelæreren min for litt siden, og vi kom fram til at jeg ikke rekker å kjøre opp iår, men kanskje mot slutten av januar, pga. at det ikke er noen ledige førerprøver før da. Jeg har også ikke blitt helt ferdig med de ulike trinnene når det gjelder kjøretimene. Jeg har og utsatt teoriprøven fordi jeg er så redd for å stryke, selv om jeg har øvd godt. Da jeg fortale om hele situasjonen til foreldrene mine, ble de sinte. De sier at de er lei av å kjøre meg rundt og at de er ekstremt skuffet av meg som ikke klarer å ta lappen en gang! Jeg føler på mye skam, men vet helt ærlig ikke hva jeg har gjort galt. Jeg har litt erfaring med traktor fra før av, men hvordan kunne jeg vite at jeg trengte så mye tid? Trenger tips til hvordan jeg skal håndtere denne situasjonen.

SVAR

Besvart 29.11.2019 08:49:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette har du lov til å kjøre når du er 16 år

Kan du kjøre mopedbil eller ATV (tre- eller firehjuling) når du er 16 år? Og har du lov til å kjøre vanlig moped hvis du har traktorlappen?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle