Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg avslutte en uoppsigelig, tidsbestemt leieavtale?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg leier rom i et bokollektiv men skal flytte hjem igjen pga personlige grunner. Leiekontrakten min er tidsbestemt frem til sommeren, er det absolutt ingen måte å si den opp på? er veldig lytt her om det har noe med saken å gjøre og jeg har forsåvidt heller ikke råd til å betale husleia etter jeg har flyttet hjem, pga stopp i utbetaling fra lånekassen da jeg også slutter på skolen. Hva skal jeg og kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.12.2019 10:18:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
account_circle