Hopp til hovedinnholdet

Jeg bare lurte på om dette va normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei når jeg va sånn 11-12 år gammel hørte jeg stemmer i hode mit som sa at jeg skulle ta selvmord å dø og noen ganger tok di tankene over og jeg prøvde å drepe meg selv to ganger og jeg kutta meg sjøl så alvorlige at jeg fikk arr som fårsat er der og jeg bare lurte på om dette va normalt får en 11 år gammel jente å tenke Og sånn at dere vet de di tankene e over nå men bare tenker så mye på de og vil ha et svar

SVAR

Besvart 17.12.2019 09:13:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle