Hopp til hovedinnholdet

Jeg tør ikke si til pappa at jeg ikke tør reise på ferie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er veldig glad i pappa, men jeg bor hos mamma fordi jeg liker det best. I feriene så spør pappa meg av og til om å bli med på ferie:( men jeg liker ikke å reise uten mamma eller bare reise generelt! Og jeg tør ikke si noe til pappa om det for jeg tror ikke han kanskje tror på meg og jeg har bare snakket med vennene mine om det. Jeg er redd for å snakke om det med voksene og nå som jeg har begynt på ungdomsskolen så føler jeg ikke at jeg kan snakke med noen voksene der heller:(( Og jeg tror jeg har angst for å reise. Hva burde jeg gjøre med alt:( hilsen jente på 13 år

SVAR

Besvart 21.12.2019 22:38:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Redd for å fly?

Ung.no gir deg tips om en bedre flytur, og avkrefter myter om flysikkerhet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

DU skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle