Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler en glede å putte en tampong i rumpa. Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg har noen spørsmål. 1. Jeg føler en glede å putte en tampong i rumpa. hvorfor? 2.jeg elsker å gå i bleie og beste vennen min må sove i bleie. så jeg har tent til å ta en bleie. er dette å stjele. .PS. LILLE søstra mi på 4 år bruker også bleie om natta. så av og til tar jeg noen bleier fra henne. 3. jeg elsker å ta en liten engangs sprøite i rumpa og spruter vann inn. da må jeg alltid bæsje. da tar jeg en bleie fra søstra mi. men noen timer etter får jeg veldig vondt i magen. er dette farlig? MVH. gutt 13

SVAR

Besvart 04.01.2020 10:32:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Hva er analsex?

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

 

Les mer
account_circle