Hopp til hovedinnholdet

Slitt med negative tanker siden barneskolen. Nå er de tilbake. tankelufting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har alltid hatt negative tanker helt siden jeg var på barneskolen. Disse negative tankene har kommet tilbake igjen. Jeg er ikke god nok. Den tanken har jeg alltid hatt. Nå går jeg i tiende og har masse å tenke på. Det dreier seg om fremtiden min. Om jeg får høyt nok snitt eller hva jeg gjør. Disse tankene holder meg oppe på nettene. Jeg får høre at jeg er flink og smart men når jeg kommer hjem eller er alene renner tankene inn. Angst om jeg ikke er god nok. Generelt stresset. Når jeg skriver dette nå så er klokken 03:09. Håper på å få sovne snart og starte en ny morgen med negative og nedpressende tanker. Jaja takk for meg, vet ikke hva nytte dette var å skrive egentlig. Måtte bare få ut tankene mine. Natta :))

SVAR

Besvart 10.01.2020 11:31:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle