Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få startet puberteten og kontakte en lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er lei av livet jeg er så liten at folk kaller meg 12 år. Jeg er 17 og ikke kommet i pubertet. Jeg tørs ikke spørre noen om hvordan jump starte en pubertet. Moren min er lege og jeg har aldri besøkt noen annen fastlege så tør ikke spørre. Jeg har også fådd beskjed at jeg nå må få meg regulering. Livet er uretferdig, men hvorfor må jeg få det så verre enn andre. Jeg skal til england og ha skole der i et år og er redd for og bli mobbet. Hvordan kan jeg starte puberteten når jeg ikke engang hvet hvordan kontakte en lege som ikke er i familie?

SVAR

Besvart 07.01.2020 22:31:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har ikke kommet i puberteten

Har de andre jentene i klassen fått større bryster, bortsett fra deg? Har de andre guttene i klassen fått hår under armene og dypere stemme, bortsett fra deg? Du kan ha forsinket pubertet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle