Hopp til hovedinnholdet

Pappa snakker bare om broren min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sendte ett spørsmål om at heg ikke spiste og var svimmel. Dere sa dt var vanskelig og svare på.Og at jeg måtte snakke med noen om det. Greia er at jeg har vært på sykehuset og son, men de mener at jeg sier til meg selv at jeg ikke er sulten, siden jeg tydelig ikke liker utsende mitt. ganske sikker på at det ikke er det. Så vet ikke hva jeg skal gjøre,kan ikke snakke med pappa han hører ikke etter han snakker bare om broren min og hvor flink han er.føler jeg ikke er den del av familien. Pappa glømmer og lage mat til meg og,han snakker om han og broren min som jeg ikke er en del av familien.jeg sitter for det meste på rommet, men jeg trener hver dag.

SVAR

Besvart 13.01.2020 12:20:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle