Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få fritak fra sesjon 2 ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har kommet videre til sesjon del 2 etter at jeg svarte på sesjon del 1 for rundt 1 år siden. I mellomtiden har jeg fått ganske ille depresjon og kraftig angst, jeg gruer meg veldig til sesjon del 2. Når jeg er deprimert og jeg føler angst samtidig begynner jeg å få ukontrollerbare selvmordstanker. Jeg er redd for at hvis jeg må på sesjon del 2 som jeg gruer meg veldig til så vil det være nok til å sende meg over kanten og at jeg tar livet av meg. Noe som jeg ikke vil, men er redd for at jeg ikke kan kontrollere. Det er noen dager hvor jeg ikke klarer å komme meg ut av huset og bare tanken på å måtte dra på sesjon gir meg en vond følelse. Jeg lurer da på om det er mulig å få fritak fra sesjon del 2? Er dette noe legen min eller en psykolog kan hjelpe meg med? Jeg har ikke sagt noe om følelsene mine ovenfor dette ennå fordi jeg vil ikke bekymre foreldrene mine mer enn de allerede er.

SVAR

Besvart 14.01.2020 18:44:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle