Hopp til hovedinnholdet

Sliter psykisk, få bedre hukommelse og bli mentalt sterkere.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en gutt på 15 år som sliter psykisk. Jeg har av og til vansker for å konsentrere meg, og huske ting. I tillegg får jeg veldig lett sanger på hjernen, noe som plager meg når jeg må ha fokus på noe. Jeg er godt trent fysisk, men blir ikke mentalt sterk av fysisk trening. Disse mentale vanskene er veldig irriterende og jeg vil bli kvitt det for alltid. Jeg tror jeg bør finne ut hva jeg må gjøre for å få bedre hukommelse, og hvordan bli mentalt sterk. Hvordan kan jeg få bedre hukommelse, og bli mentalt sterkere?

SVAR

Besvart 14.01.2020 11:16:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle