Hopp til hovedinnholdet

Hverdagene gir meg nesten null glede!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om jeg er hemmelig trist på en måte? Jeg føler meg ikke alltid skikkelig trist, men av og til når jeg tenker over hvordan jeg har det blir jeg trist. Har skjedd mye hjemme siden sommerferien, men det verste er over nå. Tenker jeg tilbake på sommerferien begynner jeg alltid å grine. Gammel hytte-nabo døde for en stund siden. Følte ingenting da, men nå får jeg lyst til å grine hver gang jeg tenker på det. Om morgningen føler jeg ikke et behov for å stå opp og har helst lyst til å sove til to, men mamma vekker meg. Er også veldig stresset over skolen og eksamener og søking på videregående.. Griner av det og. Eneste gangene jeg er veldig glad er med søskenbarnet mitt. Og jeg savner stadig den ene helgen hun bodde hos oss. Da var det lett å sove, og jeg følte for å stå opp, og tenkte ikke på noe trist.. Hverdagene gir meg nesten null glede og jeg liker ikke tanken på skole. Jeg tenker ikke på meg selv som deprimert eller en veldig trist person, men tar jeg feil?

SVAR

Besvart 21.01.2020 12:27:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle