Hopp til hovedinnholdet

Er det straffbart å bli lurt til å innta andres sæd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Oppfølgningsspørsmål. Mitt tidligere spørsmål ble innsendt i går, og ble svart av psykolog i dag. Jeg er ikke trygg på at psykologen har forstått hva jeg spør om, og føler meg tryggere om en jurist også kan gjøre en vurdering. Er det greit hvis ei jente lurer en gutt til å innta en annens gutts sperm ved å tilby ham å utføre oral sex på henne selv, etter at hun tidligere har fått beskjed om at slikt er ikke greit, og ikke noe jeg samtykker til? Er det virkelig ikke straffbart å bli lurt til å innta noen andres sperm? Hvis ikke dette anerkjennes som en krenkelse er det grovt urettferdig, og jeg vurderer å skrive brev til politkerne i byen min og ta livet mitt etterpå for å belyse dette. Er en gutt sitt liv, kontroll over egen kropp og muligheter til egen samtykke så lite verdt holdt opp i mot jenter? Ber vennligst om at neste svar er mer opptatt av å gi meg et korrekt svar, enn å skåne jenta fra evt. konsekvenser.

SVAR

Besvart 26.01.2020 14:12:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle