Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever å ikke være bra nok og er deppa og stressa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann Jeg har to problemer 1. Når jeg dusjer prøver jeg å få vekk sjampo og balsam så godt jeg kan, men når skal gre håret etterpå eller tar på håret føler jeg at det fremdeles er der. Kan det være noe psykisk? I så fall hva kan jeg gjøre? 2. Jeg hadde veldig tykt, glatt og friskt hår før. Nå har det blitt veldig tynt. Hva kan jeg gjøre? (har kontaktet legr, men det hjelper ikke) 3. Jeg vil bli litt tynn. Jeg føler meg veldig feit osv. Kan dere fortelle meg hva jeg skal spise og hvordan jeg skal trene. 4. Jeg føler meg deppa og stresset. Vet ikke hva jeg skal lzm. Er sliten, trøtt og vil sove. Føler at ingen liker meg. Aggghhh Takk på forhånd ❤️

SVAR

Besvart 31.01.2020 08:21:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle