Hopp til hovedinnholdet

Jeg har uføretrygd på grunn av at jeg har Asperger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter veldig, har det ikke greit. Saken er at jeg har uføretrygd på grunn av at jeg har Asperger, og føler meg verdiløs på grunn av det. I tillegg føler jeg veldig at jeg trenger mere penger, det jeg får er for lite og husleia er for dyr, får litt bostøtte, det hjelper ikke noe særlig, og jeg kan ikke bare flytte, jeg er låst, bor i kommunal leilighet. Men jeg får ikke jobb noen steder, kunne nok klart å jobbe om jeg hadde fått en jobb. Ingen kan eller vil hjelpe meg. Får bare høre at jeg får bare klare meg med det jeg har, og at det må vel være greit å ikke jobbe og slite. De forstår meg ikke. Jeg føler ikke at dette er en god situasjon å være i. Hvor kan jeg snakke med noen som forstår meg, og hvor kan jeg få hjelp så jeg kanskje får skaffet/tjent mer penger? Nav er desverre ikke så hjelpsomme. Håper på forståelig svar. Hilsen lei

SVAR

Besvart 30.01.2020 11:58:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rettigheter i høyere utdanning for personer med nedsatt funksjonsevne

Ingen har rett til høyere utdanning, men utdanningsinstitusjonene er forpliktet til å legge til rette for funksjonshemmede i den grad det er mulig. Les om dine rettigheter her.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan skriver du en søknadstekts? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle