Hopp til hovedinnholdet

Går det an å ha sosial angst, men være trygg på klassen sin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Går det an å ha sosial angst, men være såpass trygg på klassen sin at man tør å være ganske tullete og ikke har noe problem med å tulle og snakke med dem? men at man har det for alt det andre bortsett fra det? som å ta buss, møte nye folk, gå alene steder, ikke kan gå steder med masse folk alene, spørre kassadamer om hjem, syntes det er vanskelig å gå på butikken alene +++ mange av de andre tingene med det?

SVAR

Besvart 10.02.2020 13:58:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle