Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater alle rundt meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater alle rundt meg, familie osv. har følt gjennom hele livet at jeg blir tvunget til å være rundt mennesker, ingen respekterer at jeg ikke ønsker å være sammen med dem, prøvd å forklare dem at jeg føler ingen ting for noen, annet enn avsky. For meg føles bare folk som plagsomme, irriterende. føles som tortur å være rundt folk, slik har det været så lenge jeg kan huske, den eneste sosiale tingen jeg liker er begravelser, syns de er en hyggelig påminnelse om at alle skal dø. ser ikke noe forskjell på egne familie medlemmer og alle andre, enn jeg ser på mygg.

SVAR

Besvart 12.02.2020 18:38:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle