Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 år! Slo opp med kjæresten, og har følt meg ensom og lei meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For snart 2 mnd siden slo jeg opp med kjæresten min. Forholdet var skikkelig tungt og slitsomt og jeg fikk hverken tid eller plass til meg selv. Etter vi slo opp gikk han rundt og kalte meg for hore, bitch, sa jeg var løs på tråden osv. Tiden rett etter jeg slo opp var jeg kjempeglad en periode fordi jeg endelig følte at jeg fikk tid til meg selv igjen, i tillegg til at jeg følte meg fri. Etter alt dette så har jeg prøvd å komme meg over saken, og jeg har vel egt klart det i en god stund nå, men etter dette så har jeg følt meg litt deprimert eller lei meg en periode. Jeg føler meg litt ensom selv om jeg har alle vennene mine rundt meg, og jeg føler at de bare er med meg fordi de må... jeg er glad og så blir jeg lei meg. Jeg blir gjerne sliten når jeg blir lei meg også, men så kan det plutselig gå over igjen. Jeg er ikke bipolar, og jeg tror ikke jeg er deprimert heller, men jeg bare vet ikke helt hva som skjer nå. Jeg er bare inne i en dårlig periode nå. Hvordan kommer jeg meg ut?

SVAR

Besvart 14.02.2020 10:31:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle