Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler livet mitt er kjempe kjedelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1 jeg føler livet mitt er kjempe kjedelig. jeg gjør ingenting. mine ungdomsår skal liksom være de beste årene i livet mitt. når jeg blir gammel kommer jeg ikke til å ha noe kult å se tilbake på eller å fortelle barnene mine. jeg sitter bare hjemme eller er på skolen. jeg vil snike meg ut, ha mitt første kyss, gå på fester, skulke skolen og gjøre noe gøy med vennene mine(ikke ofte, men lsm ja), ha en sommerflørt med en søt gutt og gjøre dumme ting. men jeg bare sløser bort livet mitt. 2 jeg er ingen sin favoritt person. ingen sin nr1 person. noen sitt første valg. hvis vennene mine hadde valgt sin nr 1 bestevenn vet jeg at ingen av de hadde valgt meg, alle hadde valgt hverandre.jeg vet at de hadde klart seg helt fint uten meg. jeg legger ikke til noe i gruppen, jeg vare er der. jeg vet at det er mage som bryr seg om meg, men jeg er ingens favoritt. hvis det er gruppeprosjekt eller om å sitte sammen på bussen, ender det alltid opp med at jeg må være alene hvis ikke jeg spør først

SVAR

Besvart 18.02.2020 05:50:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle