Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg helt alene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 15 år og er helt alene. Jeg har venner, men ikke bestevenner. Når vi er sammen tre er det alltid de to andre som snakker om hva de gjorde sammen som var så gøy og jeg føler meg så utenfor. Jeg kommer hjem hver eneste dag og ser på tv. Jeg føler ikke jeg kan sitte å se på tv hele tiden så jeg ringer gamle og nye venner men ingen har tid eller svarer ikke. Jeg aner ikke va de klarer å fylle tiden sin med men jeg har masse fritid når jeg kommer hjem fra skolen. Jeg føler meg alene selv om jeg har folk å være med i friminuttene på skolen. Hva skal jeg gjøre for å tenke mindre på det eller fikse det?

SVAR

Besvart 22.02.2020 16:26:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle