Hopp til hovedinnholdet

Jeg må begynne å øvelseskjøre nå, og det er ting jeg lurer på!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg må begynne å øvelseskjøre nå, og det er noen ting jeg lurer på! Når jeg kjører fort og vil senke farten litt raskt skal jeg trykke på bremsen da, eller skal jeg trykke på clutch og brems for å slakke farten, også hvis jeg må stoppe i et f.eks veikryss må jeg ta inn clutch og brems til bilen stopper, men må jeg ha giret i 1 eller 2 da eller kan jeg ha den i 4 liksom. Pappa sier at jeg alltid skal ta clutch og brem, men skal jeg aldri bruke bremsen alene da kun når jeg skal slakke farten osv eller kveler jeg bilen da?! Blir veldig stresset av dette, jeg blir maset på skolen, om å kjøre og om å finne meg sommerjobb, men jeg blir stresset og ender med å ikke orke å gjøre noe og jeg tørr ikke spørr face2face om jobb på et treningssenter jeg vil jobbe på for jeg kjenner litt han jeg må spørre og jeg vil ikke dumme meg ut eller få et nei eller noe av han. Unnskyld for mye rot

SVAR

Besvart 26.02.2020 22:06:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan finne sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
account_circle