Hopp til hovedinnholdet

Skolen er helt dust og jeg får angst og klarer ikke slappe av.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skolen er helt dust. Måten den blir styrt på er helt jævlig. Jeg mener det! Er det verkelig så vanskelig å gjøre den bedre?? Ser ikke de som styrer at skolen ikke funker så bra den burde. Hele klassen klager hver kveld og mange gråter siden det er for mye eller man blir pusha til ting man ikke vil. Det er flere og flere som få psykiske problemer og vi prøver å få voksne til å forstå det er skolen, men de skylder bare på sosiale medier. Jeg har ikke vært glad på 3 år(siden 8. Klasse)alt har bare vært stress og jeg lærer ikke noe jeg bare prøver å bestå prøven.Vi blir ikke lenger sett på som mennesker men tall. Alle lærere sier karakterer ikke har så mye å si, men jo!! hele fremtiden kan bli ødelagt ved en prøve. Jeg får aldri slappet av og har fått angst pga skole og sosiale medier er noe som hjelper meg med å tenke på noe annet. Skolesystemet funker ikke! Er det så vanskelig å endre???! Vi klager til styret men de bryr seg ikke. Vet at de fleste på skolen vil droppe ut. Vi er fremtiden

SVAR

Besvart 29.02.2020 15:06:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Elevråd - elevenes talerør på skolen

Er det noe du ikke er fornøyd med på skolen din? Ta det opp med elevrådet, eller still selv som elevrepresentant.

 

Les mer
account_circle