Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha opplevd seksuelle overgrep uten å huske noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt ekstremt mange seksuelle «erfaringer» fom. relativt tidlig barndom, sammen med både barndomsvenner og en 1 år yngre bror. I tidlig pubertet eskalerte dette med tidlig seksuell debut, altså sex. Dette skjedde gjentatte ganger og med flere som var langt eldre. Ente med et høyt antall partnere i ung alder. Problemet er at jeg for 1-2 år siden ble fortalt av min eldre (3år) bror som er delvis narkoman og viser til å ha flere trekk av å være psykopat, at han hadde pleid å legge seg hos meg som barn, og at han hadde pleid å ta på meg når jeg sov. Dette er noe han sier med humor i øyeblikket og noe jeg har absolutt null minne av. Så da er spm. mitt, er det mulig at dette kan ha skjedd og at jeg ikke husker noen ting? Jeg har da vært 7år +. Har før dette ble fortalt bare hatt gode og trygge relasjoner til ham, og de andre seksuelle opplevelsene som jeg HUSKER har ikke vært sammen med han. Har gjennom flere år lurt på om det kan ha skjedd noe som har Utløst min seksualitet.

SVAR

Besvart 29.02.2020 16:28:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Intimitet eller sex med noen i familien?

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle