Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer om jeg ringer politiet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heei Hva skjer om eg ringe poliet alså 02800? og sier at pluselig forsvinne så er d vialis som har tatt meg eg er ege innlakt på psyatri mn tør ikke og vere der e redd vitalis skal ta mg og dopa mg ner for kan ikke spise maten der så ska begynna og ver der på dagtid spørsmåle mitt om mamma og pappa vite att eg ringer poliet om eg sier til poliitet att di ikke skal det? eg er aldig på skolen og vennene mine ignorere meg di vil ikke verme meg har ingen og verme har selektiv mustisme så snakke ikke me noen uteom barneverne trur du att noen vil ver venn meg meg og eg spør di? trur du att noen han mannen elle dama eg snakke me vil ver venn meg meg? og besøke meg? som normale venner. eg har sijikkelig lyst på en venn og verme og snakke me som vil verme meg! vetu om noen adre og som kansje vil ver venn me meg ?og om du vil ver venn me meg så kan u skiva nomere ditt

SVAR

Besvart 02.03.2020 13:34:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle