Hopp til hovedinnholdet

Hva tror dere dette er?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! har en greie der at jeg feks. klør meg bak øret, men må klø der 5 ganger. hvis det fortsatt klør bak øret rundes tallet opp til 25. ( altså at jeg må klø der 25 ganger på rad.) noen tall jeg MÅ unngå er 75, 35, 45, 15, og alt annet enn 36, 25, 1000, 500. men 25 blir fortsatt ikke bra nok. da må det rundes opp til 100 som etter der igjen rundes opp til 1000. tror det kan være en av de 4 formene av ocd, og den formen jeg tror det er er arithmomania. sliter meed angst og sinneproblemer fra før av, men vet ikke om det er ocd/arithmomania eller om det er en vane som har påvirket livet mitt de sister 6 månedene. hva tror du/ dere som jobber i ung.no?

SVAR

Besvart 01.03.2020 08:59:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle