Hopp til hovedinnholdet

Gutt 14 år! Eg har problemer med de heime og meg sjøl og orker ikkje meir.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Eg føle at eg ikkje orke meir, men tør ikkje å seie ifra til noken. Eg har slete me de i snart 2 år trur eg, har problemer heime, me meg sjøl. Drive me sjølskading. Alt blir bare for mykje. Føle eg ikkje e nok for noken, virka som vennene mine e vennene mine, men dei e der aldri for meg so d virka og som dei ikkje e d. Eg greie ikkje å få en normalt døgnrytme, e trøtt heile tida å greie ikkje å konsentrere på skulen. Sliter me alkohol, men ingen bryr seg heller om d, politiet har blitt informert om at eg kanskje drikker av andre voksne, men gjør ingenting me d. Eg vil bare ha hjelp, men tør virkelig ikkje å seie ifra til noken, men eg vil bare bli sendt vekk heime fra

SVAR

Besvart 29.02.2020 13:37:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle