Hopp til hovedinnholdet

Har bare en venn igjen og mistet alle de andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har hatt mange snille venner, og det har alltid vært lett for meg å få nye venner. Men fra barneskolen så har det vært masse stygge rykter om meg og da ville ingen bli venn med meg. Når jeg begynte på ungdomsskolen i høst så fikk jeg veldig mange venner, men så hørte folk om rykter og stygge ting om meg fra barneskolen også begynte vennene mine og ignorere meg. Jeg hadde flere venner i klassen, men etter dette har jeg mista alle og nå liker ingen i klassen meg. Tidligere i høst så fikk jeg også trussler av en person jeg ikke kjenner. Hun sa masse stygt til meg og at hun skulle komme til skolen min og knekke beina mine og drepe meg osv. Nå har jeg bare en venn og mista alle de andre vennene mine. Jeg er veldig deprimert og har selvmordstanker. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har dere noen tips?

SVAR

Besvart 03.03.2020 18:49:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle