Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg eller bare bruker han meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For to dager siden begynte jeg å snakke med en gutt, vi var i samme klasse på ungdomsskolen.Der begynte vi å snakke på snapchat (men endte alltid opp med å snakke om sex eller han ba meg om bilder)Noen ganger flørtet han med meg ansikt til ansikt på skolen,vennene hans, de andre gutta fra klassen begynte å adde meg på snapchat og de ba meg om nudes og sånt, først gjorde jeg det, men ble lei fordi jeg likte ikke venne hans liksom og jeg innrømmer at jeg tok feil. Etter en stund blokkerte han meg. For noen dager siden begynte vi å snakke på snapchat, men han ber meg bare om nakenbilder og sier seksuelle ting og blokkerer meg.Den samme historien gjentas alltid.Liker han meg eller bare bruker meg, gjør jeg noe galt? Han sier jeg er sexy.. Men når jeg spør ham om han kan sende noe så sier han ja, men så gjør han det ikke og unngår det, er han flau? Jeg liker han veldig godt.En ting til.Vennene hans adder meg hver gang jeg snakker med han,er det sånt at han går rundt og snaker om meg? Takk!

SVAR

Besvart 06.03.2020 12:20:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
account_circle