Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg har ADHD og vil inn i forsvaret. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har vert plaget av noe hele livet, som har egentlig ødelagt for meg store deler av oppveksten. Spesielt ille di siste 2-3 årene. Har egentlig alltid vert en stille og uskyldig gutt, som ikke har vert vanskelig, noe som skyller at jeg er veldig konfliktsky. Dette har skult noe som jeg og en privat phsykolog tror er ADHD. Blir fort egentlig hisset opp, og må ta de ut i å slite meg helt ut med idretten min. Har kommet langt dær, men den siste tiden har blitt spolert av nettop tempremanget mitt, og at jeg blir så utslitt at jeg får problemer med nakke og migrene. Noe som jeg også får når jeg har prøvd og holde anspenningene mine inne. Har ikke vert stort hinder for meg før nå når karrierevalg og idrett begynner og spisse seg til. Itillegg til at alle voksenpersjoner har øyene på meg konstant og blir skuffet når jeg gjør noe feil:( Har tengt meg inn i Forsvaret så har ikke prøvd og fått noe påvist noe som fastlegen min sier at jeg må hvis jeg skal få hjelp. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 15.03.2020 17:16:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Først må ale gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge fylle ut en egenerklæring. På bakgrunn av denne, plukker Forsvaret ut hvem som må møte opp på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
account_circle