Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker jeg var oppvokst på 80 tallet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Helt siden jeg var ungdom, skulle jeg ønske at jeg var oppvokst på 80 tallet. Vet ikke hvorfor, men jeg har aldri følt at jeg har passet inn. Alltid følt meg ensom med jevnaldrene, men klaffer veldig bra med eldre. Aner ikke hvorfor, men det har alltid vært en stor sorg. Nå som jeg er blitt eldre, er den ikke så ille, men den er der fortsatt, i rykk og napp. Hvorfor føler jeg d slik? Når eldre personer prater om sin egen oppvekst på 80 og 90 tallet og alt de har funnet på, så blir jeg forferdelig lei meg og misunnelig. Jeg skulle ønske at jeg hadde det slik, at jeg slapp å være så ensom her hjemme. Alt virket så mye bedre før, d er vel kanskje der d ligger? Aner ikke. null respekt, verken for meg eller andre. Alle jeg har møtt slik. Og sånne folk orker jeg ikke, så jeg liker faktisk best å ha kontakt m de som er et par år eldre enn meg. Er dette galt? Mine foreldre synes ingenting om dette, selv om jeg er myndig, så skal de bestemme Hva gjør jeg? Nytter ikke m kommunikasjon..!!

SVAR

Besvart 18.03.2020 19:51:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle