Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg gå til psykolog? Har hatt natterror over tid og tør ikke sove nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har et ganske stort problem jeg er veldig lei av nå. Helt fra jeg var ca 9-10 år har jeg hatt Natterror. Husker første gangen enda. Det er som jeg er i en lucid dream, men kan ikke kontrollere noe. Varierer hva jeg ser. F. Eks kan jeg gå inn i et rom og så blir alt borte. Men så står det et hvitt lerret der. Og plutselig så bare spruter det blo over hele og alt jeg blir redd og stressa og da blir det bare verre og verre. Det ser så virkelig ut og. Noen ganger ser jeg vesener. Ubeskrivelige uhyggelige vesener. Tørr ikke sove lenger. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Bør jeg gå til psykolog eller noe? Er redd.

SVAR

Besvart 17.03.2020 10:38:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle