Hopp til hovedinnholdet

Korona viruset kom, og jeg har hatt det litt vanskelig i det siste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har hatt det litt vanskelig i det siste. Korona viruset kom og nå er skoler stengt, jeg syns det er skikkelig vanskelig og at heg er på vei bet i kjelleren. jeg vil se vennene mine, jeg vil trene og alt det der! blir veldog depressiv. i tillegg så har det vært vanskelog i det siste, prøver liksom å komme meg over en gutt, og når jeg sitter hjemme hele tiden så klarer jeg ikke noe annet enn å tenke på han! jeg merker at jeg har slitt med å sove i det siste, fordi jeg ikke klarer å slutte å tenke på fortiden. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. klarer ikke så se det gode og det som gjorde meg glad i livet lenger. prøver virkelig! jeg vet virkelig ikke hva heg skal gjøre! jeg er drit beskymret for at torsdag var min siste skole dag, og at jeg ikke for si hade til alle i klassen min. (dette er siste år i 10 klasse) jeg går konstant rundt å beskymrer meg for det! korona har ødelagt så mye! hadde betydd mye om jeg fikk svar!

SVAR

Besvart 18.03.2020 08:07:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Åtte tips for å trives hjemme når skolen stenger

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg borte fra skole, jobb og organiserte fritidsaktiviteter? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre hjemme i denne perioden.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det viktig at DU følger korona-rådene?

Ditt bidrag i dugnaden for å stoppe koronaviruet er av stor betydning! Du kan bidra til å hindre at andre blir alvorlig syke.

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
account_circle