Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg kutte kontakt med alle jeg kjenner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tør ikke å få venner eller bli kjent med flere, fordi alle er bedre enn meg og kommer til å forlate meg, frivilg eller ufrivillig. Jeg liker å være alene, høre på musikk og være ute. Alene. Jeg er dårlig på alt som har med sosiale ting. Klarer nesten ikke å snakke med noen face2face. Jeg har depresjon og angst. Jeg har blitt forlatt av så mange og blitt brukt, jeg har akseptert det. har lyst til å bare avslutte all kontakt med alle. Leve mitt liv alene, ikke bry seg om andre. Kan jeg det? Er det bedre for mentale helsa? Kommer jeg til å angre?

SVAR

Besvart 17.03.2020 15:24:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Hva er meningen med livet?

Å føle at livet er meningsfylt henger tett sammen med å føle lykke. Men hva som er meningen med livet, kommer helt an på hvem akkurat du er.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle