Hopp til hovedinnholdet

Pappa har aldri vært der for meg. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år som har en pappa som aldri har vært der for meg han spør meg aldri om hvordan jeg har det han ringer meg aldri og han var der ikke på sykehuset når jeg ble født eller når jeg skulle inn og kjekke hjerte mitt så stakk han på fylla og drakk seg dritings og han ruser seg selv og han stjeler fra andres hus og er kompiser med noen slemme folk han er kompis med dem ennå men veit ikke om han stjeler ennå, pluss at han tar narkotika også. og han drikker seg full hele tiden men når han ringer midt på natta sånn rundt elve tolv et om natta da er han full og da snakker han dritt og mamma sier ikke at det er lurt og prate med han da fordi han snakker mye dritt han har vært sånn hele livet har aldri hatt en orntlig pappa, og det går utover alle i familien men jeg veit litt hva han gjør men får vite Alt sammen når jeg blir voksen... har egentlig ikke noe særlig lyst til og ha mer kontakt med han, noen gode råd for hva jeg kan gjøre?!?!

SVAR

Besvart 21.03.2020 17:23:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kompasset – noen å snakke med om rus i familien

Har du opplevd rus i familien? Kompasset er et gratis samtaletilbud til deg som trenger noen å snakke med.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
account_circle