Hopp til hovedinnholdet

Jeg får noen ganger en ekkel følelse i kroppen når jeg ser menn, hva skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Noen ganger når jeg ser mannlige skuespillere får jeg en ekkel følelse i kroppen. Det er tilfeldige personer og det skjer veldig sjeldent. Det er som om jeg blir redd, eller fylt med adrenalin. som om jeg var i en farlig situasjon. Etter det sliter jeg gjerne med konsentrasjonen fordi jeg ikke forstår grunnen til at jeg blir sånn. Etter at det skjer så sitter situasjonen i kroppen en stund. Jeg har prøvd å søke rundt for å finne ut av hvorfor det skjer, men finner ikke noe.

SVAR

Besvart 18.03.2020 12:08:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle