Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli forstått og få brukt mitt potensiale selv med ADHD?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg blir omsider utredet med suspekt ADHD. Jeg har alltid kjent på vanskene, men lærte tidlig å skjule dem. Også benektet jeg lenge for at jeg kunne ha feks. ADHD. I dag har jeg innrømmet alt for helsevesen og skole, siden jeg har tenkt mye på det selv klarer jeg veldig godt å sette ord på hva som er vanskelig, men ikke å forstå det eller løse problemene. Ofte får jeg høre "nei, du? du gjør jo det så bra med det ene og det andre" og kanskje grunnet at jeg har gode sosiale antenner og er veldig smart på noen ting tror nesten ingen andre enn nåværende klasse og nære venner på det. Jeg blir kjempe frustrert for tiden fordi jeg sliter så sterkt med skolearbeid og selv om jeg har fortalt alt om vanskene mine føler jeg ingen forstår meg! Lærere tror de hjelper, men gjør det ikke. Jeg føler ikke at lærere tar meg på alvor siden jeg har på et underlig vis fått høyt snitt i år(for meg 4,9). Jeg har potensiale til mer, men klarer ikke utnytte det. Jeg må for å komme inn på ambulansefag

SVAR

Besvart 18.03.2020 11:51:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle