Hopp til hovedinnholdet

Jeg så idolet mitt og har etter det slitt voldsomt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok så...jeg vet at dette kanskje er rart, men for tre uker siden skjedde det noe SINNSYKT!!! jeg og vennene mine som driver med idrett var på et kretsmesterskap der jeg tok to gull, og de andre tok to bronser og ett sølv. dagen etter at jeg vant mitt første gull skulle vi ut å spise. Men vi fant ingen ting å spise så vi var på vei inn til hotellet igjen da jeg plutselig så et VELDIG kjent fjes. DET VAR IDOLET MITT!!! Han var på hotellet og jeg fikk faktisk møtt ham. Jeg begynte å gråte og det gjorde vennene mine også, vi hylte og løp fram og tilbake. Denne fyren er da en verdensmester :)) men problemet er...de dagene og ukene har jeg slitt voldsomt med at jeg ikke klarer å slutte å tenke på dette!!! :( Og jeg begynner å gråte når jeg tenker på at jeg sp inderlig vil at det skal skje igjen..jeg tåler d ikke og når jeg sier navnet hans eller hører eller ser det griner jeg også og da holder jeg meg isolert i flere dager mens jeg ligger i senga å faker at jeg er syk men ja, hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 18.03.2020 14:57:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle