Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått høre at folk misliker meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente og sitter på rommet mitt og gråter akkurat nå. Vel alt startet ved at jeg ble fortalt at alle folk misliker meg. Jeg spurte beste venninnene mine om dette selvfølgelig og da svarte de meg at de ikke liker meg og at de syntes jeg er 2 face. 2 face er når man er falsk mot en person bak ryggen på personen og når personen kommer er du liksom en splitter ny person som elsker personen du nettopp hadde baksnakka. Jeg ble fortalt så mye negative og frekke ting fra to personer. Jeg ble også fortalt at mange mennesker hadde baksnakka meg. Jeg var redd for å si ifra om dette til en venninne av meg fordi jeg var redd for at hun også skulle si no frekt til meg. Heldigvis støttet hun meg og sa at det de gjorde ikke var greit. Dette er egentlig ikke riktig å si av meg å si men jeg håper corona situasjonen blir verre så jeg aldri trenger å gå tilbake til skolen og møte disse folka. Jeg føler meg redd og trist. Hva skal jeg gjøre? - Trist Jente

SVAR

Besvart 19.03.2020 18:59:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ekte vs falske venner

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle