Hopp til hovedinnholdet

Konflikt med jenter i klassen på vg1.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går på vg1 og siden begynnelsen av skoleåret har jeg hatt en del konflikter med noen jenter i klassen. Nå som skolen er stengt og vi må ha nettundervisning er det ekstra vanskelig for meg å møte opp til undervisningen fordi har har alltid pleid å snakke med en på skolen (miljøarbeider) når det skje noe i klassen eller sånt. Men i dag skjedde det en konflikt med meg og en av jentene når vi hadde videotreff med læreren. Etter dette som skjedde vil jeg ikke til å møte til nettundervisningen, fordi at jeg orker hun ikke mer. Hun ødelegger livet mitt, altså. Nå er det på en grense der jeg faktisk tenker å ødelegge livet mitt selv på egen hånd enn å la hun gjøre det. ​ Jeg snakket med miljøarbeider digitalt og hun sa at jeg ikke skal få fravær for nettundervisning men at kontaktlæreren min vil ta kontakt for å legge planen videre individuelt for meg. Hva mente hun egentlig? Hva vil det si legge planen videre individuelt for meg? Kan foreldre vite at jeg skal få et individuelt plan?

SVAR

Besvart 20.03.2020 12:55:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle