Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg være alene! Vil ikke være med venner, vil være alene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hva kan jeg gjøre for å være alene? Jeg har mistet de fleste vennene mine, men det bryr jeg meg ikke om egentlig. Folk sier til meg «du kommer ikke til å få venner hvis du fortsetter sånn», men det er det jeg vil. Det er ingen som skjønner at jeg nemlig vil være alene. Jeg trenger ikke «kjærlighet» eller «venner», fordi det går bort. Jeg trenger bare meg selv, fordi jeg er alltid det for meg selv. Jeg vil bare være alene for meg selv, alltid. Jeg gidder ikke at folk skal prøve å være venn med meg. Jeg er lei av å være den «lille søte jenta» alle kjenner, så jeg stoppet. Jeg begynte å være kald mot folk osv. Men folk plager meg fortsatt!

SVAR

Besvart 19.03.2020 10:15:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Ekte vs falske venner

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle