Hopp til hovedinnholdet

Jeg gjenkjenner ikke ansikter, stemmer og leiligheten min, hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i noen måneder nå opplevd at jeg glemmer ting og da mener jeg ikke at jeg glemmer nøklene mine eller sånne ting... jeg glemmer ansikt, leiligheter, stemmer osv. Det har skjedd opptil flere ganger nå og det ødelegger meg litt fordi jeg kan ikke stole på meg selv... Jeg kjenner ikke igjen ansiktene til foreldrene mine og det er bare en rar opplevelse, det kan ta opptil flere sekunder (noen ganger minutter)før jeg forstår hvem det er ( samme med stemmer og leiligheten jeg bor i). Jeg har dystimi, ptsd og generalisert angst og lurte på om de opplevelsene jeg forklarer kan ha noe med det å gkøre eller om dere har en mistanke om det er noe annet.

SVAR

Besvart 19.03.2020 10:30:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
account_circle