Hopp til hovedinnholdet

Jeg gjenkjenner ikke ansikter, stemmer og leiligheten min, hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i noen måneder nå opplevd at jeg glemmer ting og da mener jeg ikke at jeg glemmer nøklene mine eller sånne ting... jeg glemmer ansikt, leiligheter, stemmer osv. Det har skjedd opptil flere ganger nå og det ødelegger meg litt fordi jeg kan ikke stole på meg selv... Jeg kjenner ikke igjen ansiktene til foreldrene mine og det er bare en rar opplevelse, det kan ta opptil flere sekunder (noen ganger minutter)før jeg forstår hvem det er ( samme med stemmer og leiligheten jeg bor i). Jeg har dystimi, ptsd og generalisert angst og lurte på om de opplevelsene jeg forklarer kan ha noe med det å gkøre eller om dere har en mistanke om det er noe annet.

SVAR

Besvart 19.03.2020 10:30:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
account_circle