Hopp til hovedinnholdet

Jeg har elsket å være i karantene med foreldre, vil ikke være med venner nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg skriver fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har vært i karantene i snart 2 uker nå. Disse ukene har vært fantastisk. Men nå er karantene tiden snart over. Jeg får høre hele tiden at vennene min savner meg men jeg friker ut fordi jeg vil ikke. Det er ikke fordi jeg ikke liker dem, jeg elsker vennene mine. Jeg bare vil være alene. Jeg elsker å være alene, for da får jeg puste. Jeg har vært med mamma og pappa hele tiden og jeg elsker å være med dem. Jeg vil egentlig bare være med dem. Jeg vil ikke ut å være med mange venner. Jeg ville sitte trygt hjemme. Jeg får høre hele tiden at siden dette er min siste uke i karantene kan jeg være med dem. Jeg har nå hatt en Unnskyldning i to uker, men nå har jeg ikke det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!

SVAR

Besvart 19.03.2020 09:46:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle