Hopp til hovedinnholdet

Føler meg helt stuck i denne korona karantenen, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg veit dette er kanskje litt teit men eg slit med motivasjon no pga corona. Det einaste eg hadde å sjå fram til var ein tokyo-tur med kjeresten min neste vinterferie, og eg hadde spart 12 utan av dei 16 tusenane eg trengte til turen og så bam korona. Eg hater virkeleg plassen eg bur på, da er ingenting å gjør på med mindre man har ein vennegjeng og da tar man bare hasj og da har eg ikkje noko interesse for. I tillegg får me dritmykje oppgåve no i kvar time og me har sånn 6 gruppeprosjekt og eg må bruke HELE dagen på skule. Har ingen hobber heller, eg har prøvd alt men eg syns det er kjedeligt og eg har dårleg forhold til familien min så eg kan ikkje gjørw now med dei heller. Kva skal eg gjere? Føler eg vil heller dø enn å være stuck i denne korona karantenen fram til sommeren.

SVAR

Besvart 21.03.2020 12:53:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Åtte tips for å trives hjemme når skolen stenger

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg borte fra skole, jobb og organiserte fritidsaktiviteter? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre hjemme i denne perioden.

 

Les mer
attach_file

Gode tips til hva du kan finne på hjemme – tips fra Instagram

Vi spurte på vår Instagram hva dere gjør for at det ikke skal bli kjedelig hjemme. Les de gode forslagene vi fikk her.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være mer hjemme?

Det er en ny hverdag for alle på grunn av Korona. For noen kan det være ekstra vanskelig å være mye sammen med familien sin. Les våre råd her.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det viktig at DU følger korona-rådene?

Ditt bidrag i dugnaden for å stoppe koronaviruet er av stor betydning! Du kan bidra til å hindre at andre blir alvorlig syke.

 

Les mer
account_circle