Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir engstelig av å se at det går an å kjøre bil opp i Maridalen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en snill, rolig og sjarmerende gutt på 20 år. Etter mange år har jeg fundert hvordan det kan bo mennesker i Maridalen, ettersom jeg har gått tur i nærområdet. Jeg har registrert at det står parkerte biler på Movatn- og Snippen-stasjon når jeg tar toget. Jeg fatter og begriper ikke hvordan man kan kjøre bil opp til disse stedene. Dette gjør meg engstelig. Hvordan kan jeg slå meg til ro med dette? Får problemer med å sove og spise etc. Hilsen usikker gutt, 20

SVAR

Besvart 21.03.2020 11:29:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle